Rėmėjams ir partneriams

Gerbiamieji,

Esame Kauno Trečiojo Amžiaus Universitetas (Kauno TAU) – unikalus savanoriškai veikiantis neformalaus suaugusiųjų švietimo universitetas, kurio veiklą skatina ne tik mokslo žinių siekis, bet ir bendruomeniškumo dvasia. Su didžiuliu entuziazmu pristatome Jums galimybę tapti mūsų mecenatu ir tuo svariai prisidėti prie unikalių mokymosi galimybių plėtros.

Mūsų universitetas yra nepriklausomas nuo institucijų finansavimo ir jo veikla vyksta tik savanorių entuziastų, įskaitant lektorius, dekanus ir administraciją, dėka. Jūsų finansinė arba kitokia parama leistų mums įsigyti mokymosi įrangos, remti iškilesnių lektorių darbą, turėti pastovesnes patalpas užsiėmimams.

Įnešdami savo indėlį finansine parama arba patalpomis, Jūs ne tik padėsite skatinti švietimo augimą Kaune, bet ir tapsite dalimi bendruomenės, kurios tikslas – ugdymas ir bendradarbiavimas. Prašome apsvarstyti galimybę tapti mūsų partneriu ir susitikti su mumis, kad galėtume pasidalinti plačiau, kaip Jūsų parama galėtų pakeisti mūsų studentų gyvenimus.

Iš anksto dėkojame už Jūsų svarbų indėlį šios unikalios ir augančios bendruomenės kūrimo procese.

Su pagarba,

Rimvydas Velykis

Kauno TAU prorektorius bendradarbiavimui ir tarptautiniams ryšiams

rimvydas.velykis@yahoo.com, tel. +37068264922

Parašykite komentarą